صفحه شخصی حمید رستمی   
 
نام و نام خانوادگی: حمید رستمی
استان: البرز - شهرستان: کرج
رشته: کارشناسی عمران - پایه نظام مهندسی: یک
شغل:  مدیر عامل شرکت سراگستر افق- نمایندگی انحصاری سقفهای دال پشت بنددار , و تیرچه ها فندوله فلزی در استان البرز
تاریخ عضویت:  1389/06/27
 روزنوشت ها    
 

 هدیه ای بنام عشق‎ ‎ بخش عمومی

12

هدیه ای بنام عشق‎ ‎

مسافران‎ ‎اتوبوس خانم جذاب و جوانی که با عصای سفید و با احتیاط از پلکان بالا می ‏رفت را با‎ ‎دلسوزی نگاه می کردند‎.
او کرایه را به راننده پرداخت کرد و سپس با کمک دستش‎ ‎صندلی ها را یافت،از راهروی ‏اتوبوس عبور کرد و صندلی خالی را که راننده به او گفته‎ ‎بود پیدا کرد.سپس روی صندلی ‏نشست،کیفش را روی پایش گذاشت و عصایش را به پایش تکیه‎ ‎داد‎.

یک سال از نابینا شدن سوزان،34 ساله،می گذشت.او به دلیل یک تشخیص پزشکی‎ ‎اشتباه،بینایی خود را از دست داده و ناگهان به جهان تاریکی،خشم،ناامیدی و ترحم به‎ ‎خود سقوط کرده بود.زمانی او یک زن کاملا مستقل بود اماحال به دلیل چرخش ناگهانی ‏که‎ ‎در سرنوشت او ایجاد شده بود خود را باری بر دوش اطرافیان می دانست و به ناچار ‏خود‎ ‎را سرزنش می کرد.او با قلبی آکنده از خشم،عاجزانه با خود می گفت:«چرا این ‏مسئله‎ ‎باید برای من اتفاق بیفتد؟‎

اما هر چه فریاد می زد،گریه می کرد یا دست به دعا‎ ‎برمی داشت،حقیقت تلخ عوض ‏نمی شد_بینایی او بر گشت پذیر نبود‎.»
سوزان که زمانی‎ ‎روحیه ای شاد و خوش بینانه داشت،اکنون در ابری از افسردگی فرو ‏رفته بود.به پایان‎ ‎رساندن روزها،تمرینی پر از خستگی و کسالت بود.تنها عاملی که او را ‏وابسته می‎ ‎کرد،شوهرش مارک بود‎.

مارک افسر نیروی هوایی بود و از صمیم قلب سوزان را دوست‎ ‎داشت.هنگامی که ‏سوزان بینایی خود را از دست داد،مارک غرق شدن او را در یأس و‎ ‎ناامیدی درک ‏کرد.بنابراین تصمیم گرفت تا به همسرش در به دست آوردن توانایی و اعتماد‎ ‎به نفس ‏دوباره کمک کند.او می خواست همسرش همانند سابق مستقل باشد.تجربیات نظامی‎ ‎مارک او را برای رویارویی با موقعیت های حساس آماده کرده بود،اما او می دانست که‎ ‎این نبرد،حساس ترین نبردی است که تا بحال تجربه کرده است‎.

بالاخره زمانی فرا‎ ‎رسید که سوزان احساس کرد توانایی برگشتن به شغل خود را ‏دارد.اما چگونه می توانست‎ ‎خود را به محل کارش برساند؟او قبلا با اتوبوس به محل کار ‏می رفت،اما در حال حاضر از‎ ‎این که به تنهایی در شهر قدم بزند واهمه داشت.با این که ‏محل کار این دو نفر در دو‎ ‎نقطه ی مخالف از شهر بود اما مارک داوطلب شد تا هر روز او ‏را به محل کارش برساند.در‎ ‎ابتدا خیال سوزان راحت شد اما مارک اضطراب زیادی در ‏حمایت از همسر نابینایش داشت.به‎ ‎زودی مارک دریافت که این برنامه ریزی درستی ‏نیست،چون هم پر دردسر بود و هم هزینه ی‎ ‎زیادی در برداشت‎.

بنابراین او به خود قبولاند که سوزان دوباره با اتوبوس به‎ ‎محل کارش برود.اما حتی فکر ‏کردن به بیان این مطلب هم او را به وحشت می انداخت.سوزان‎ ‎هنوز بسیار عصبانی و ‏ضعیف بود.واکنش او چه خواهد بود؟‎

پیش بینی مارک درست‎ ‎بود.سوزان از فکر این که دوباره با اتوبوس به محل کارش برود ‏وحشت زده شد.او با تلخی‎ ‎پاسخ داد:«من نابینا هستم!چگونه دریابم به کجا می ‏روم؟حس می کنم می خواهی مرا ترک‎ ‎کنی.»قلب مارک با شنیدن این حرف ها به درد ‏آمد اما می دانست چه باید بکند.او به‎ ‎سوزان قول داد که هر صبح و بعد ازظهر همراه او ‏سوار اتوبوس بشود تا او به این وضعیت‎ ‎عادت کند.مهم نبود که این کار تا چه زمانی طول ‏می کشد‎.

دقیقا همان کار را هم‎ ‎کرد.دو هفته ی کامل،مارک هر روز با لباس نظامی سوزان را ‏هنگام رفتن به محل کار و‎ ‎برگشتن از آنجا همراهی می کرد‎.
او به سوزان آموخت تا به دیگر حواس خود اتکا‎ ‎کند،به خصوص حس شنوایی تا بتواند ‏مسیر خود را تشخیص داده و با محیط جدید هماهنگ‎ ‎شود.او کمک کرد تا سوزان با ‏راننده ی اتوبوس آشنا شود و از راننده هم خواست تا‎ ‎مراقب او باشد و همواره یک ‏صندلی خالی برایش در نظر بگیرد.او سعی می کرد همواره‎ ‎سوزان را بخنداندحتی در ‏روزهایی که چندان سرحال نبود،یا ممکن بود هنگام پیاده شدن‎ ‎از اتوبوس روی پله ها ‏لیز بخورد و یا زمانی که کیف از دستش می افتاد و تمام کاغذها‎ ‎و مدارکش بر روی سطح ‏راهروی اتوبوس پراکنده می شد‎.

هر روز صبح آن ها این‎ ‎مسیر را با هم طی کرده و سپس مارک با تاکسی به محل کارش ‏می رفت.این روال پرهزینه تر‎ ‎و خسته کننده تر از برنامه ریزی قبلی بود اما مارک می ‏دانست که بالاخره زمانی فرا‎ ‎می رسد که سوزان همانند قبل خود به تنهایی سوار ‏اتوبوس بشود.مارک به سوزان ایمان‎ ‎داشت.به زنی که قبل از نابینا شدن می ‏شناخت،ایمان داشت.او می دانست که سوزان از هیچ‎ ‎چالشی هراس ندارد و هرگز ‏امیدش را از دست نمی دهد و تسلیم نمی شود‎.

بالاخره‎ ‎زمانی‎ ‎فرا رسید که سوزان تصمیم گرفت این مسیر را به تنهایی طی کند.صبح ‏دوشنبه فرا‎ ‎رسید.او قبل از این که خانه را ترک کند،دست هایش را به دور گردن مارک ‏انداخت.کسی که‎ ‎به طور موقت در اتوبوس سواری او را همراهی کرده بود،شوهرش و ‏بهترین دوستش‎ ‎بود‎.
چشم های سوزان به خاطر وفاداری،صبر و عشق مارک پر از اشک شد.با مارک‎ ‎خداحافظی کرد و برای اولین بار هر دو مسیری جداگانه را طی کردند‎.

دوشنبه،سه‎ ‎شنبه،چهارشنبه،پنج شنبه،....هر روز را به تنهایی و بدون مشکلی سپری ‏کرد.سوزان هرگز‎ ‎احساسی به این خوبی را تجربه نکرده بود.او موفق شده بود!او به ‏تنهایی به محل کار‎ ‎خود می رفت‎.
ژ‎
صبح روز جمعه،سوزان طبق معمول با اتوبوس به محل کار خود رهسپار‎ ‎شد.هنگام پیاده ‏شدن وقتی کرایه ی اتوبوس را پرداخت می کرد راننده گفت:«خدایا!چقدر‎ ‎به تو غبطه ‏می خورم‎.»

سوزان نمی دانست که راننده با او صحبت می کند یا با‎ ‎فرد دیگری.چه کسی ممکن بود ‏به وضعیت زن نابینایی غبطه بخوردکه تمام سال گذشته را‎ ‎برای زندگی تلاش کرده ‏است؟کنجکاو شد و از راننده پرسید:«چرا می گویید به حال من‎ ‎غبطه می خورید؟‎»

راننده پاسخ داد:«فکر می کنم از این که تا این حد مورد‎ ‎مراقبت و محافظت هستید ‏احساس خوبی دارید؟‎»

سوزان واقعا نمی دانست که راننده‎ ‎در مورد چه مطلبی صحبت می کند.بنابراین دوباره ‏پرسد:«منظورتان چیست؟‎»

راننده پاسخ داد:«در تمام طول هفته ی گذشته،هر روز صبح یک آقای خوش تیپ با‎ ‎لباس نظامی آن طرف خیابان می ایستادو پیاده شدن شما را از اتوبوس تماشا می ‏کرد.بعد‎ ‎منتظر عبور شما از خیابان می ماند و نظاره گر ورود شما به دفتر کارتان ‏بود.سپس بوسه‎ ‎ی کوچکی برایتان می فرستاد و پس از یک سلام کوچک نظامی اینجا ‏را ترک می کرد.شما‎ ‎واقعا زن خوشبختی هستید‎.

اشک شوق بر گونه های سوزان جاری شد.اگرچه او نمی‎ ‎توانست مارک را ببیند اما ‏همواره حضور او را در نزدیکی خود احساس کرده‎ ‎بود‎.
سوزان خوشبخت بود.خیلی خوشبخت!چون مارک هدیه ای بسیار قوی تر و ارزشمند تر‎ ‎از بینایی به او اهدا کرده بود‎.

هدیه ای که برای باور کردنش نیاز به بینایی‎ ‎نبود هدیه ی عشق که قادر است روشنایی ‏را بر هر تاریکی مستولی‎ ‎سازد‎. ‎

یکشنبه 13 آذر 1390 ساعت 15:25  
 نظرات    
 
امیر یاشار فیلا 19:22 یکشنبه 13 آذر 1390
3
 امیر یاشار فیلا


چند سال پیش کتابی خواندم که نویسنده‌اش در صفحه‌ی آغازین کتاب، چنین نوشته بود : «تقدیم به همه‌ی آن‌هایی که در نبرد میان واقعیت و رویا، جانب رویا را می‌گیرند.» و اکنون به پاس این روزنوشت‌های رویایی و امیدبخش‌تان که تحمل تلخی‌های واقعیت را بر خوانندگان‌شان آسان می کنند، دوست دارم همین جمله را به شما پیشکش کنم جناب آقای مهندس رستمی ارجمند.
پاینده باشید دوست گرامی.
مسعود احمدنژاد 00:47 دوشنبه 14 آذر 1390
0
 مسعود احمدنژاد
ممنون
شادیه صوفی 07:21 دوشنبه 14 آذر 1390
1
 شادیه  صوفی
خیلی قشنگ بود
م افتخاری 11:22 چهارشنبه 16 آذر 1390
0
 م افتخاری
متن جالبی بود
سپاس
فریحان حامدیزدان 12:20 چهارشنبه 16 آذر 1390
0
 فریحان حامدیزدان
ممنون آقای مهندس رستمی جسارتا ،اگر خدای نکرده ،به عنوان فرض محال چنین اتفاقی برای .... شما پیش بیاد چی کار میکنید؟! البته این رو نپرسیدم که جوابتون رو بدونم فقط خواستم واقعیت رو ببینید.به هر حال مممنون
زینب محمدخانی 13:22 چهارشنبه 16 آذر 1390
0
 زینب محمدخانی
خیلی زیبا بود واقعا زیبا . ممنونم آقای مهندس